//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


Pagi yang suram membuatku mengalir air mate
Friday, 9 November 2012 | 0 Teddy (s)!

Assalamualaikum

Selamat bercuti korang semua..mesti hati korang rase happy sengsangat sebab dapat cuti panjang kan..tapi tak tahulah kenape hati cek nie tak happy..cuti sebelum-sebelum nie happy je..tapi cuti tahun nie rase macam taknak cuti..

Rase lain pagi nie..terase rindu kat budak-budak tigedik..Tiap-tiap hari kami menggila,kami ketawe..Tapi bile cuti nie kami tak dapat lepak dan ketawe same-same tiap hari..aq nak sekolah balik..Lagi-lagi tahun depan mungkin sebahagian besar ramai yang pindah sekolah..dan kami mungkin tak same kelas lagi..cek kalau boleh nak satu kelas dengan dorang sampai tingkatan lima pon takpe..

Kegembiraan kami kongsi bersama..
Macam mane tahun depan?Mungkin kah kami akan kongsi semua itu lagi?

Mungkin tahun depan Teacher Nazilah a.k.a Ummi kami tak jadi guru kelas kami..Die lah yang paling memahami kami..yang tahan dengan karenah kami yang macam S***I ! 
Tiga tahun kami lakukannye same-same..Bergaduh dan katawe itulah kami..

Lepas bace entri daripade Atikah Zulaikha tadi lagi sedih dibuatnye huhu ---> Friend leave memories


Itu Tice kami yang comel..Jumpe tahun depan ye tice ilah


Haha dorang yang menceriakan kan kelas tigedik (3rkD)


Yei ingat lagi? kami ke genting same-same haha..seronok gilerr

Hari nie 10.11.12 .. semua memori yang pernah cek lakukan dengan dorang tibe-tibe berlegar dalam kepale otak..haish..Jumpe korang nanti...

Assalamualaikum cuti-cuti nie buat lah bende yang berfaedah..haha be happy dengan holiday korang :)


Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!