//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


Cara melupakan seseorang yang pernah kite sayang
Sunday, 18 November 2012 | 2 Teddy (s)!

Assalamualaikum

Siapa yang single? Kite GENG .. haha..Pade siapa yang baru putus cinta tu jangan risau 

Bunga bukan sekuntum,Kumbang bukan seekor :)

Kalau korang nak lupekan seseorang yang korang pernah sayang sini,Ira nak kongsi siket 

Cara Melupakan Seseorang Yang Pernah Kite Sayang !

 Lupakan/hentikan segala aktiviti yang berkenaan dengan si die.
 Luahkan perasaan sedih korang,maybe dengan sahabat baik korang.
 Mengadulah dengan Allah dan bukannya alam maya(Facebook,Twitter,Blog & sebagainya)
 Sibukkan diri dengan pelbagai aktiviti.
 Elakkan diri korang daripada terserempak dengan si die.
 Jangan pernah cube cari die lagi.
 Cuba alihkan perhatian korang apabile setiap kali korang teringatkan die.
 Buang semua gambar dan mesej korang dengan die.
 Cari teman pengganti yang boleh memberikan korang sokongan dan dorongan.

Macam lagu Black tu Teman Pengganti haha..Buka buku baru,jangan dikenang bende yang dah lepas ..ceyh ayat hehe..Tapi kalau korang TakNak lupekan si die..Mungkin korang boleh jadi kawan die..

Ingat sahabat mungkin akan berada disisi kita mungkin sampai bila-bila..Tapi kekasih mungkin sampai sekerat jalan je huhu..

Hee Assalamualaikum 


Blogger Cik Lyeen said...

hahhaa..betul..lyeen pun skrg dlm proses ni...sedih3x...tp kena kuat..hoyeh..

 
Blogger Ierah said...

Huh ! sabar lah ye .. betul tu kene kuat..smile :)

 

Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!