//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


Rindu itu menyakitkan tapi indah
Tuesday, 27 November 2012 | 0 Teddy (s)!

Assalamualaikum



Korang pernah rindukan seseorang?Tipulah kalau tak pernahkan..Lagi-lagi remaja sekarang ramai yang dah mula bercinta ececeyh hehe..biaselah tuh..Tpi pelajaran jangan ditinggalkan..ceyh yang tengah menaip nie pon 2X5 jerr ..ish3

Rindu tu perkara biase,rindu mak ayah , rindu kawan-kawan  , rindu pakwe/makwe , rindu sape-sape jelah . Bila berjauhan atau lame tak jumpe mesti punyelah perasaan rindu tu akan menjelme..Ade yang cakap rindu tu menyakitkan tapi pada mase yang same ia sebenarnye adalah perasaan yang indah(yeke? hehe) sebab rindu tu tandanye kite sayang dekat dorang..

Best ape rindu-rindu orang nie hehe walaupon ia menyakitkan..tapi lagi best kalau rindu kite terbalas..cuba bayangkan korang hantar mesej dekat orang yang korang rindu "I miss you" ..dan die membalas "I miss you too" ..mesti korang tersenyum dan gembirakan hehe..

So kalau ade sesape yang meluahkan perasaan rindu die kat korang , balaslah rindu die sebab ia mampu membuatkan si die tersenyum :)

Tapi kadang-kadang rindu tu pon kene kawal jugak..Ade sesetengah orang yang tak boleh mengawal rindu mungkin akan buat bende-benda yang tak sepatutnya..so jangan jangan jangan !

Pade sesape yang Exam sameade PMR , SPM , STPM lagi-lagi UPSR jangan nak rindu-rindu pakwe/makwe hehe abeh exam dulu untuk mase depan ..rindu kawan-kawan dan family takpe sangat digalakkan hehehehe just saying


Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!