//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


Genting Highland,Kami Datang Menyerang !
Sunday, 4 November 2012 | 0 Teddy (s)!

Assalamualaikum dan selamat malam kepade blogger-blogger comel 

Hari ni letih sangat,habis satu badan sakit-sakit rasenye..Ape-ape pun hari ni happy sangat-sangat !
Thanks kawan-kawan,seronok jalan ke genting dengan dorang..Jom nak cerita siket perjalanan kami ke Genting Highland !


Tuh diah haha..Ok kawan Ira semua naik bas pergi sane,tapi Ira dengan my BFF a.k.a Eija kene naik kereta atas sebab-sebab tertentu haha ayat tak boleh belah langsung ish3 haha..kat atas nie sejuk tuh..makan ubi keledek bakar pon sodap haha

So perjalanan kami bermula dan kami bergambar..haish tak sah kalau tak bargambar ok huhu


OK ini kami..Model-model promote genting hahah





Gambar-gambar kat atas nie semua sementara tunggu nak naik buayan besak tuh..taktau lah name die..hehe 


Jalan-jalan kedalam,nampak pulop air terjun yang molek tuh..hehe 


sementara tunggu ,disebabkan 30minit kene tunggu..so bergambar dulu..hehe suke gambar nie


With all my BFF  !



Erh kami jumpe badut comel lah..dengan muke tak malunye kami datang dekat badut tuh..say Hi ! miss boleh tangkap gambar tak haha..


Seram oo naik nie..tapi SYIOK giler wei ! nak naik lagi rasenye haha...hilang suare asyik menjerit je sehari suntuk


Jom menjerit bersama  kami haha..memang giler lah naik nie..tercabut jantung cek haha..tapi serius best gilerr..kenangan nie takkan Ira lupekan..

Okey lah..banyak gambar je kat atas..malas nak cerita banyak-banyak,sure korang malas bace nanti haha..Kepade ejensi perlancongan kite Alep terima kasih tunjuk jalan haha..

Nanti kite pergi lagi..yei haha..korang bile lagi..ceyh hehe ok Assalamualaikum 
Jom tidur !





Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!