//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


♥♥♥
Tuesday, 6 March 2012 | 0 Teddy (s)!

Hye assalamualaikum 
ape love3 nie haha..Love is Cinta 

Okeyh hari nie Ira nak cite pasal care lelaki memikat perempuan..haa
ramai kate lelaki nie hebat pikat2 perempuan nie,herm nengok lahh lelaki tu macam mane ade jugak lelaki yang pemalu habis hehe


hermmm lelaki selalu senyum kat perempuan..haa mulelahh tu..haha selalunye kalau lelaki nak pikat perempuan die mesti senyum dulu..kalau perempuan tu balas senyuman dia haa tektik seterusnye


Hai awak !
herm lelaki selalu tegur gitu kan..dan die selalu cakap 'boleh berkenalan?'
erghh tadek ayat laen kea..kalau Ira lahh kan Ira suke orang tegur then buat cam biase..cam kite dah kenal..haha baru best..ni tak bermadah kate..hehe Ira tak bape berminat lahh..soe
then kalau berjaya lelaki akan.....


'Nak number fone boleh?' 
ish3 lelaki selalu mintak number fone perempuan..nape erk..tak sampai bape saat berkenalan then mintak number fone..pastu kalau si perempuan nye tak bagi mule tak nak kawan..herm nampak sangat tak ikhlas nak berkawan haha..okeyh kalau nak ameklahh number kat atas nie..best kan number tu hehe..


Sebenarnye....

perempuan nie laen2 jenis..ade yang suke kalau lelaki buat cam kat atas nie..ade yang tak..so kene nengok keadaan dulu..okeyh nie ade siket pasal perempuan hehe

okeyh kalau lelaki2 luar sane suke kat sorang perempuan nie ..better mulekan dengan persahabatan..biar perempuan tu kenal dengan lebeh mendalam..herm lagi best kot..jangan maen terjah jea :P

sekuntum senyuman amat beerti bagi sorang perempuan..so jangan senyum sebarangan takot kang die pikir lain pulak hehe

kalau perempuan tu bagi seribu satu alasan bile lelaki nak ajak die jumpe..tinggalkan die sebab die memang tak berminat dengan lelaki tu

bersikap terlalu serius boleh mematikan mood perempuan..haa kebanyakan perempuan suke lelaki yang gile2 ..yang funny 

perempuan nie suke luahkan perasaan die..kekadang kat kawan rapat die..muzik,lukisan,tulisan salah satu care perempuan meuahkan isi hati die

kalau perempuan sukekan seseorang yaa ape yang lelaki tu buat die akan gembira..lelaki tuh buat lawak die akan ketawe..walaupon tak bape lawak haha..

haaah banyak jugak pasal perempuan nie..pasal lelaki cam mane pulak.nak tau jugak..hehe..tapi kan tolong jangan pakse seorang perempuan untuk mencintai korang..sebab dengan paksaan itulah yang menyebab kan perempuan tu akan betambah benci dengan korang..hehe k lahh baii peace assalamualaikum



Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!