//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


Kawan baek
Tuesday, 14 February 2012 | 0 Teddy (s)!

hye assalamualaikum
kawan baek , sape kat sini ade kawan baek..mesti lahh adekan..sape yang takde tuhh cari lahh sorang kawan baek..mesti best haha

selalu nye kawan baek perempuan dengan perempuan..lelaki dengan lelaki..kan2 yelahh senang sehati sejiwe..maksodnye haha kalau korang ade problem senang dan lebeh selese luah atau ceritekna dekat kawan  jantina sejenis kan..tapi ade jugak yang suke luahkan kat kawan lelaki..ikot jenis orang lahh

cube nengok spongebob nie dengan patrick mereka kawan baek..hehe

kalau kawan baek perempuan dengan perempuan,lelaki dengan lelaki tuhh dah biase..nie perempuan dengan lelaki..hehe kawan baek kea kawan special tuhh teeettt.. haha
tak kesah lahh kan..tapi jangan pulak rapat2 last2 ade perasaan ganjil pulak yang timbul haa yang itu susah siket lahh..tapi normal..lagi2 salah sorang tu sorang yang ambil berat aiseyhmen..

Ira pun pernah ade perasaan ganjil dekat kawan lelaki Ira..itu pade suatu mase dahulu..kami rapat..tibe2 rase macam suke pulak ,rase macam selesa sangat bekawan dengan dye..
tapi Ira cube ketepikan perasaan tuhh takot berubah jadik cinta pulakk susah..tak mustahil SUKA dengan senangnya akan berubah menjadi CINTA haha

dye kawan Ira so tamo lahh cinta2 kan kan kan..

haa so kalau korang ade perasaan ganjil selalu nye perempuan lahh agaknye..sebab perempuan nie senang nak jatuh hati..then susah pulak nak lupekan si dye..betol tak..wahai kaum hawa sekalian hehe

korang kalau ade perasaan tuhh korang mestilahh segan nak bagi tau dye..leklok kawan terus dye jauh kan diri..hermm tamo lahh cantukan..so bile korang spend time ngan dye lagi2 berdua je..Ira rase patot carik lagi 2 atau 3 orang lagi join ngan korang..haa tumpuan korang akan jadi lebih besa..tadek lahh tetumpu pade si dye jekan hehe

kalau ade problem mesti korang nak cerita kat si dyekan..da name pon kawan baek..hehe.so kuat kan ati korang..luangkan problem tuh mybe kat kawan perempuan..sebab secare automatik si dye akan mula nasihatlahh ,pujuklahh bile dye denga..dengan tak sengaje ade pulak perasaan caring..hermm betambah lahh rase suke korang tuhh 

gurau manja,suke tentang mate ngan dye..bekepit..huh tulahh pasangan kaple slalu buat..jngan pulak buat kat kawan korang..kang tak pasal2 dye pelek pulak haha..'minah nie sihat ketak ye' haha..haa kalau cani..conferm lahh suke tu akan berubah jadi sayang then cinta haha 

so renung2 kan lahh..cehh tapi kalai korang berani kan,..tana lahh elak2 kan rase suke tukan..apekate korang luah je perasaan korang tu kat dye..tapi sebelum tuhh balut lahh hati korang tuhh..gune pembalut hadiah pon ok lahh..siap sedie..sebab jawapan dye mungkin akan mengguris hati korang..so terima kenyataan ye..


hehe panjang lahh pulak entry kali nie..k lahh kalau camtu..nak blahh dulu babai..assalamualaikum





Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!