//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


Takkan lupe !
Friday, 21 December 2012 | 0 Teddy (s)!

Assalamualaikum 


Apo kono eh jang ! tiba-tiba terfikir pulak "macam mane lah aku tahun depan ye? Kelas ape? Kawan-kawan macam mane?" haish macam-macam aku fikir hahak. takut sangat tahun depan bile ingat balik kiteorang dah tak satu kelas..mesti rindu kan? agak-agak dorang rase macam mane ye..

Serius, kalau takde dorang mesti lain suasana kelas nanti.. tak ceria, ketawe, gaduh, kalau tak siap kerja sekolah satu kelas berdiri..mungkin tahun depan muke-muke yang same je yang akan berdiri..haha takde lah tangkap gambar same-same lagi, pergi berkelah, buka puase, pergi holiday same-same lagi.. Ummi pon dah tak mengajar kami lagi.. arghh stresss bile fikirr hahahahahah !

Dalam kelas berkepit dengan Ryna, Eija, Amalia, Ain, Ika.. kalau kami tak satu kelas macam mane? Ryna-dah masuk 6 tahun berkawan dengan die,tak sanggup nak berpisah hehe..Eija-die selalu teman aku merayau.. Amalia-die dah pindah pulak, lagilah terase kehilangan die,argh sedih..Ain-walaupon selalu perli aku,tapi tak kisah pon..Ika-nanti tak dapat lah dengar cerita jepun kau lagi..Najwa- walaupon tak berape rapat tapi bile naik gile seronok sangat.. Aniss - tak dapat dah makan cupcake atau cheese cake kau nanti, rindu tau ..

Marisa-kalau takde kau dalam kelas tu pon mesti tak syok sebab mulut kau yang bising membuatkan kelas tu ceria..Hawa- kau lah hot..nanti siapa lagi nak jadi hot dalam kelas hehe..Farah- budak cantik dalam kelas,paling femes sekali.peace..Aleesa- walaupon kiteorang selalu pulaukan kau,tapi syok jugak kau ade dalam kelas tuh kehkeh..wong-amoi yang selalu berdandan dalam kelas..kau selalu bawak cermin boleh kiteorang pinjam haha..

Lelaki pulak !

Heerajeet- walaupon selalu mintak upah,tapi kiteorang tetap selalu mintak kau belikan makanan kat kantin hehe thnks..Ram-kalau takde kau, takdapatlah kiteorang nak buli kau..Aimar- budak paling pandai..walaupon senyap tapi kau budak paling cute dalam kelas haha(sebut R siket)..Aiman- sehari tak sah kalau tak merayau dan cari pasal,mulut bising..kalau tak datang sehari aman kelas tapi senyap pulak haha..Faiz- tiap-tiap hari ade je bende yang die buat..tak jemu uat lawak..walaupon kadang2 tak berape lawak kahkah..Syahmi- walaupon membosankan tapi kau ketue kelas yang syok haha..Arif- kau selalu ajar aku math, selalu kacau aq,rimas tahu haha..tapi takpe..Amir-paling hebat bab-bab cinta kahkah,sleeping bauty dalam kelas..Alif- menyakitkan hati, tapi baru aku tahu kau ok jugak rupanye haha..Leman- Domo kami..banyak cakap menyampah pon ade..tapi kau best haha..Fariz-diam je memanjang haiyo..Syawal- budak kuat makan dan kuat jerit hehe..
Teacher Nazilah- cikgu yang paling awesome sekali..

haha tengok! tak lengkap kelas kalau takde korng semua tahu? haha..

Sorry kalau entry aku mengarot hari nie..Harap kawan-kawan aku bace..baru dorang tahu siket kahkah..
Akhir kate Assalamualaikum and aku sayang korang :D


Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!