//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


Hang !
Friday, 14 December 2012 | 0 Teddy (s)!

Assalamualaikum

Hush lame rasenye tak update blog nie, kesian pulak kat blog nie lame aku abaikan die haha XD

terase rindu dekat kawan-kawan, lame tak jumpe so 12.12.12 hari tu kami hang bandar haha saje-saje !


Nie time makan.. Tak dapat makan pizza hut, makan pizza biase pon ok lah kehkeh

Jalan-jalan kat The store, main game ! Lepastu turun bandar teman dorang main snooker haha teman je, Ira tak reti main pon..


Ceyh konon2 pegang kayu tuh, tapi tak main pong haha

OMGD ! (cek minat GD) haha .. erm minggu depan result keluar, adess serammm ! takut menangis tak berlagu jer nanti.. haish Doakan Ira dengan kawan-kawan dapat result cemerlang .. Aminnn !

Follow sini = @Ierahluvie XD



Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!