//IERAH LUVIE


Diary About Freebies Links FACEBOOK TWITTER INSTA +FOLLOW DASH


LOVE STORY ~
Sunday, 11 December 2011 | 0 Teddy (s)!

  Assalammualaikum 
jawab ngan tak jawab ~ hehex

nie haa nak cite sket ,ary 2 Ira ade nengOk 1 stOry nie
adess ROMANTICseyh cite 2
dye cite cine tp best,fez klaka sket pastu berubah jadie sedeyh laz2 eppy plak
wahh best gilerr & aq ngaku time sedeyh 2 aq menitiskan air mate
cehhh~ hahax apedaa nengOk cite pOn nangez ke ?
herm canie cite dye -->



Pade suatu ary,cehh hahax
cenggini,laki ngan pOmpan tu betemu mase tu laki tu ade lam bas
laki tu nmpk pOmpan tu kejar bas tu naek basikal
laki tu cepat2 sOh pemandu bas tu bentikan bas,haa petemuan dOwng bemula kat situ lahh
mase tu muke pOmpan tu cOmOt sngt,then laki tu bg tisu sOh lap muke 
sejak dri ary tu dOwng slalu jmpe,,SWEET
time klaka nye mase dOwng becinte lahh,bnyk rintangan yg dOwng harungi
hurm time sedeyh nye mase laki tu tepakse tinggalkan pOmpan tu
sbb laki tu ade penyaket,laki tu tanak mase depan pOmpan tu gelap
& laki tu buat keputusan tOk tinggalkan pOmpan tu
tp pOmpan tu ttap bekeras,katenye-->tadek masalah yg takbOleh diselesaikan
mcm2 care pOmpan tu buat supaye mereke ttap besame..
dye sanggOp carik pOster lambng cinte meke 
tp laki tu kOyakkannye
dye tipu laki tu kate nak pegi luar negare,laki tu mule cuak pastu telfOne pOmpan tu
--> saye mintak maaf,saye mintak maaf 
haha kate laki tu lam telfOne,tnpe diduge pOmpan tu ade blakang dye...wahh
tp time dOwng nak kiss hurm tanpe disangke
laki tu pengsan,terOz tak sedarkan diri
haa pat sedeyh lagi,laki tu kOma tak sedarkan diri lame lahh jugak
tiap2 ary pOmpan tu dtng,ckp ngan laki tu yg dye sygkan laki tu
dye nyanyi lagu sblah laki tu,dan tiap2 ary dye akan menangez dan ckp
-->maafkan sye,tlOnglah bngOn,bngOnlah,sye hanye mau awk sembOh,bngOnlah
adess sedeyh aq nengOk..
pOmpan tu ade tebace diary laki tu,dye tuliz yg dye tak beniat nak
tinggal kan pOmpan tu,tak beniat nak lukekan aty pOmpan tu
tak beniat nak kOyakkan pOster tu...


lepas pembedahan,dOkte sahkan dye ilang ingatan,sbb ade bende ntah lam
Otak laki tu yg mmbuatkan dye slalu sket & tak ingat
then pOmpan tu uat keputusan tOk jauhkan diri dri laki tu,tanak jejas kan kesihatan lahh kOnOn
apedaa ~
erm tp yg mmbuatkan laki tu engat kat pOmpan tu ialah
biskut bntOk bunga melOr yg dibuat Oleh pOmpan tu
siket2 dye ingat,.
haa dye tnye kwn dye..herm pastu kwn dye pOn citelahh
ape sbnanye yg tejadie...
laz2 laki tu jmpe pOmpan tu kat dapur buat biskOt...
haa dOwng pelOk..sO sweet..

hahax kalO kOwng nak tau
mase dOwng becinte--> 
laki tu sanggOp panjat bangunan due tingkat jelahh hehe semate mate
nak jmpe pOmpan tu & bg bunga ngan kek yg laki tu buat sndri
pastu dye sanggOp hirOp sup je then bg mee kat pOmpan tu sOh pOmpan tu mkn
mase ary jdie pOmpan tu dye bwk pOmpan tu kat tmpt yg pemandangan dye
cantek sngt,kat atas buket...dye buat kek tok pOmpan tu..
wahhh..& dye snggOp tak tidO sepanjang mlm sbb 
carik & lekatkan balek pOster yg dye kOyak tu..
siap buat frame agy taw ...
1 agy selurOh uma dye penOh ngan gmba pOmpan tu
kat dinding,atas shiling kat perabOt sume hahax

bestnye ..laki tu syg sngt kat pOmpan tu..
haha kan bgOz aq dpt laki cantu..
(berangan je)

haha & yg mmbuatkan aq suke cite tu sbb jln cite dye lahh
& pelakOn dye..

haha --> LOuis KOo 


haa tu dye..kenal tak..alarhh dye nie slalu blakOn jadik pOlis tu
erm pape je lahh...dye nie laen sket..
plakOn2 cine yg len sume puteh..cine emng lahh putehkan..haha
tp dye nie len sket ,kulet dye gelap sket...tak kesah la tu..
tp aq suke lakOnan dye..hahax

k lahh ape yg yg mengarOt arynie pOn
aq taktau lahh..
aq juz nak kOngsi cite pe yg aq nengOk
hehex k lahh bye Assalammualaikum ~

(:




Post a Comment


The Disclaimer

Hello
Let's Talk!

 Teddy Bear


My Buddyz!


Ask me


Giveaway (not now)


The Past


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re.Edit : Ierah Luvie
Visit my twins : RynaHanie

Best View at GOOGLE CHROME!